Alterations to Hernhill Village Hall have Planning Approval

dcaPlanning approval has been granted for the extension and alterations to the Village Hall & Dawes Community Association Centre. You can view the application drawings and documents on the Swale Planning Register.

The DCA and the Village Hall will be joined together with a shared entrance, to create one connected community centre with a new ‘Foyer’ community room at the front of the building. The idea is that the ‘Foyer’ space can be open to the public as often as possible; during activities on the playing fields, for parents to use while they are waiting to pick up their children from childcare, or as a place to shelter from the wind when the kids are playing in the park.

What is needed now, is the funds to build it, so if any members of the local community would like to help fundraise, please contact the Chair of the DCA committee, Peter Rawlins, pgrawlins@aol.com, and we’re sure he would be very grateful for any help or contributions.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *